Novetats discogràfiques setmana del 15 de febrer

Aquest dilluns han entrat 67 nous temes a la nostre emissora. Aquí repassem els més destacats.

Pelat i Pelut varen presentar-se al públic fa quatre anys amb el senzill “Quatre llunes”, una melodia fresca i de caire rumber. Fa mesos però que la banda havia fet poca cosa, fins que l’any passat van decidir tornar als estudis, amb tanta potència que han acabat forjant un elapé ni més ni menys que de tretze temes. Flor al cul (Microscopi, 2021), es publicarà sencer el proper 13 d’abril, i avui en descobrim un dels temes: “Senyor Planeta”.

Pelat i Pelut – Senyor Planeta


Macaco ens presenta la cançó que ha fet amb Rozalén. Diuen que durant anys Maria (Rozalén) i Dani (Macaco), comparteixen una admiració mútua, i que havien imaginat una possible col·laboració junts. Estaven tan sols esperant que aparegués aquesta cançó especial per poder donar-li forma . En la seva interpretació, ens recorden que la música, a l’igual que una veu xiuxiuejada a l’orella, també pot acariciar i fer-nos venir pell de gallina. “La Distància” és el tema triat i que us presentem avui…

Macaco i Rozalén – La Distancia


Blas Cantó estrena “Memòria” i “Voy a quedarme Solo” les seves dues cançons per a Eurovisió 2021.
El públic decidirà la cançó espanyola en la 65a edició de festival la final se celebrarà el dissabte 22 de maig. La primera fase de la votacions ja han començat a través de TVE. Us deixem amb els dos temes, perquè si voleu també opineu.

Blas Cantó – Voy a quedarme
Blas Cantó – Memoria


Taylor Swift ha començat a llançar noves versions de les seves cançons enmig d’un plet pels drets de les seves pròpies cançons. Així aquest divendres passat ens presentava una nova versió de la seva icònic i reeixit senzill “Love Story”, publicat inicialment l’any 2009.

Taylor Swift – Love Story


“Loneliness” és el nou single de l’artista britànica Birdy, inclòs en el seu proper àlbum d’estudi “Young Heart” que sortirà a la llum el 30 d’abril. El seu vídeo oficial, ha estat gravat per la directora guanyadora d’un Grammy, Sophie Muller. Fins al moment Birdy ha aconseguit més de 3 mil milions de reproduccions dels seus temes.

Amb aquest Loneliness us deixem per aquesta setmana. Podeu gaudir de la resta de novetats a la programació habitual de Ràdio Platja d’Aro, ja per FM al 102.7 o per internet des de les diferents plataformes.

Birdy – Loneliness

Bona setmana amics!!

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.