Obertes les inscripcions a la Nit de Reis

Hi haurà recepcions de Ses Majestats al Palau de Platja d’Aro i la Sala Polivalent Castell d’Aro

A les vuit s’han obert les inscripcions per demanar cita per saludar personalment a Melcior, Gaspar i Baltasar la màgica nit del 5 de gener.

Durant tota aquesta setmana, es dóna prioritat a les famílies empadronades a la població. Per a acollir-s’hi s’ha d’introduir el DNI.

S’han creat diferents torns amb un aforament limitat entre les sis de la tarda i les vuit del vespre. Les visites s’han dividit en vuit grups a cada nucli. Cada quinze minuts comença un nou torn i cada torn disposa d’un nombre de places limitat.

Com que les entrades són nominals, un cop s’ha fet la reserva de les places (amb limitació d’entrades per a cada família) s’han d’introduir les dades personals de cada membre.

Les entrades gratuïtes es poden aconseguir aquí.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

One Reply to “Obertes les inscripcions a la Nit de Reis”

  1. El centre ajorna al 2021 algunes jornades tиcniques presencials i va fer jornada de portes obertes virtual L’escola va celebrar el 7 de maig passat una jornada de portes obertes virtual per presentar-se als nous alumnes potencials. Tamb amb el sistema online ha organitzat sengles jornades de cara al juny que el seu director, Ton Armengol, destaca que estan tenint molt xit d’inscripci . Es tracta d’una sobre jardineria mediterr nia, que oferir el 19 de juny i que es va haver de tancar perqu ja hi havia 130 persones apuntades; i una altra que es far els dies 29-30 de juny de biodiversitat a les escoles. Dels cursos interromputs, la formaci presencial es deixar per al 2021 i en algun cas s’acabaran online.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.