Més d’un centenar d’infants fan cagar el Tió a S’Agaró

L’acte l’ha organitzat l’Associació S’Agaró Sant Pol Es mou amb la col·laboració de l’Ajuntament

Aquest diumenge des de mig matí, malgrat que el temps no ha acompañat, desenes d’infants i nenes i nenes han tornat a desfilar per la Plaça Sant Pol de S’Agaró per fer cagar el Tió de l’Associació S’Agaró Sant Pol Es Mou.

A causa de la pandèmia, enguany, s’ha modificat el sistema de participació en l’activitat i les famílies s’havien d’inscriure prèviament. Les places es van exhaurir de pressa i, malgrat que es va fer una ampliació del nombre de places, no s’han pogut acceptar totes les peticions per motius de prevenció i seguretat.

Aquest matí i migdia, amb la dinamització i animació de Soy La Fiesta, petits i grans han gaudit d’un dia ple d’il·lusió, cops de bastó, cançons, màgia i regals, quan ja queda molt poquet perquè arribi la setmana de Nadal.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.