Novetats discogràfiques setmana del 7 de desembre

68 nous temes ja sonen al 102.7 des d’aquest dilluns. Repassem aquí els més destacats.

Tres tardors després de debutar, David Mauricio torna amb ‘El fruit vermell’. El cantant i compositor gironí publica el seu segon disc, El fruit vermell (RGB Music). Com a presentació ens porta aquest senzill anomenat ‘El Miracle’.

David Mauricio – El Miracle

Ho van anunciar fa dies sorprenent als seus fans i avui és una realitat. Els saragossans Amaral han publicat una col·laboració amb Estopa. Es tracta d’una nova versió de ‘Despertar’, una de les cançons dels germans de Cornellà inclosa en el seu últim àlbum titulat ‘Fuego’.

Estopa amb Amaral – Despertar

Rosalía i The Weeknd uneixen les seves veus en un polèmic remix de ‘Blinding Lights’. Quan The Weeknd va compartir a través de les seves xarxes socials una imatge en la qual apareixia al costat de la Rosalia, els rumors d’una col·laboració entre els dos artistes van començar a aparèixer. Però quan la catalana va fer un ‘retweet’ de la publicació del canadenc, els seguidors de tots dos van embogir.

The Weeknd ft. ROSALÍA – Blinding Lights

Seguim amb col·laboracions espectaculars. Black Eyed Peas i Shakira han presentat la seva proposta visual per a una de les col·laboracions més sorprenents del panorama musical. La banda nord-americana que va començar a coquetejar fa uns anys amb els ritmes llatins ha creat un hit de gènere urbà i llatí que donarà molt que parlar a finals d’aquest 2020.

Black Eyed Peas, Shakira – GIRL LIKE ME

I per acabar, una de les 15 nadales que han arribat avui. Mariah Carey, Jennifer Hudson i Ariana Grande presenten nova versió de “Oh, Santa!”. Mariah Carey, qui aquest any ha estrenat “Mariah Carey ‘s Magical Christmas”, un nou especial temàtic de varietats per al catàleg de AppleTV, va reversionar aquest tema amb dues altres divas de la música.

Mariah Carey – Oh Santa! ft. Ariana Grande, Jennifer Hudson

Bona setmana amics. Moltes precaucions. Cuideu-vos i cuideu als que estimeu. Us necessitem a tots.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.