ERC celebra la 25a edició de l’homenatge en el president Lluís Companys a Castell d’Aro

Aquest dijous es commemoren vuitanta anys del seu afusellament en el Castell de Montjuïc

Esquerra Republicana de Catalunya de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró ha organitzat, aquest vespre, a la Plaça Lluís Companys de Castell d’Aro, el tradicional homenatge en el president Lluís Companys. Enguany, es commemoren vuitanta anys del seu afusellament.

A causa de la Covid-19, l’acte s’ha escurçat i s’ha modificat el format habitual. L’homenatge a Lluís Companys de Castell d’Aro ha esdevingut l’acte més important que es fa en el Baix Empordà cada 15 d’octubre.

Montse Rovira, regidora i portaveu d’ERC en el municipi, ha fet un parlament durant el qual ha recordat que l’homenatge se celebra des de la fundació de la secció local l’any 1995 i ha repassat la situació política i social del país i en clau municipal. Podeu recuperar el seu parlament aquí.

El parlament s’ha acompanyat de la interpretació d’una peça musical en directe, la lectura d’una poesia, l’ofrena floral en el bust de Lluís Companys, el llançament de les salves d’honor i el cant d’Els Segadors.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.