Pont de la Diada amb 20 edicions de Botiga al Carrer, Festa de Germanor del Ridaura,Cançons de la Mar i Festa Major a Castell d’Aro

A Castell d’Aro es farà l’acte central de la Diada

Amb el pont de l’11 de setembre i una previsió meteorològica extraordinàriament bona, amb jornades assolellades i temperatures estivals, arriben tres dies carregats d’activitats de tota mena a Castell-Platja d’Aro i S’Agaró.

Totes les activitats estan condicionades pels protocols de la Covid-19.

20 anys de Botiga al Carrer

L’Associació d’Empresaris de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró (AdEM) i l’Ajuntament organitzen aquest divendres i el cap de setmana ‘La Botiga al Carrer’ que comptarà amb la participació de mig centenar de botigues del municipi.

Amb motiu de les vint edicions de l’esdeveniment es farà un sorteig extraordinari que consta d’una estada d’una nit en una habitació doble a l’Hotel Bulevard amb esmorzar inclòs; un val per a dos menús gastronòmics al restaurant ChiaraMar; i un súper val regal de 1.000 € per bescanviar en un mínim de deu establiments participants.

Més informació aquí.

“Fem Barri” a l’Avinguda Ridaura de Platja d’Aro

L’Associació de veïns i veïnes Ridaura de Platja d’Aro celebra aquest cap de setmana la seva festa del barri amb tres dies consecutiu d’activitats a l’Avinguda Ridaura, davant el Restaurant Channel.

Pràcticament totes les propostes són gratuïtes i tenen un aforament molt limitat a causa del Coronavirus. Barragán Show, monòlegs, karaoke, bateig de submarinisme, concert de gòspel i més espectacles per a tots els gustos ompliran l’extrem sud de la Platja Gran de diversió i xauxa per acomiadar l’estiu.

Més informació aquí.

Cançons de la Mar vora el Cavall Bernat

L’Associació Culturejant de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró va haver d’ajornar la primera convocatòria del concert pel mal temps.

Aquest dissabte ens conviden tancar la seva programació d’estiu amb un concert en el Passeig Marítim, a l’altura del Cavall Bernat. Un recital de veu i piano amb Charo Tris i Cláudio Suzin. Molt recomanable reservar plaça perquè a la primera convocatòria es va exhaurir tot l’aforament per un centenar de persones.

Més informació aquí.

Festa Major i Acte de la Diada a Castell d’Aro

Fins dissabte, el nucli castellarenc viu immers en la Festa Major 2020 i aquest divendres, 11 de setembre, acollirà l’acte de la Diada a la població que consistirà en una ofrena floral al monument de Lluís Companys, parlaments institucionals i l’actuació musical de Jordi Ortega. Com és tradicional, l’acte tindrà lloc a la Plaça Lluís Companys.

Més informació aquí.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.