Mor un noi de 16 anys ofegat a la Platja Gran

Els fets han ocorregut a primera hora de la tarda

Aquesta tarda, cap a les 15:30 hores, els pares del menor han alertat als socorristes de la platja que el seu fill havia entrat a l’aigua per practicar snorkel i feia molta estona que no en sabien res.

La Policia Local de Castell-Platja d’Aro ha activat una embarcació per fer la recerca, però no l’han localitzat. Posteriorment, uns banyistes que es trobaven a la zona han trobat el cos del noi surant a l’aigua inconscient i l’han portat fins a la platja, on els socorristes han començat les tasques de reanimació.

Els efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que s’han desplaçat al lloc amb dues unitats terrestre i un helicòpter, han estat realitzant maniobres de reanimació al noi, però aquestes han resultat infructuoses.

En aquest incident també han treballat tres patrulles i la Unitat subaquàtica dels Mossos d’Esquadra, una dotació i l’helicòpter dels Bombers de la Generalitat, Salvament Marítim i l’equip d’informadors i informadores municipal.

(Vídeo publicat al Facebook de Fòrmula Matí de Ràdio Abrera)

En el moment de l’ofegament onejava la bandera verda a la Platja Gran.

L’Ajuntament així com desenes de persones han mostrat el seu condol a la família a través de les xarxes socials.

En el que portem d’estiu han mort 20 persones a les platges catalanes. Protecció Civil de la Generalitat insisteix en la importància d’extremar les precaucions a la platja i escollir, en la mesura del possible, aquelles que estiguin vigilades.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.