Grease estrena l’autocinema de Castell-Platja d’Aro amb un centenar de places

Les entrades s’han de reservar amb antel·lació mitjançant el correu turisme@platjadaro.com

Sandy i Danny (Olivia Newton John i John Travolta) seran els encarregats d’inaugurar la primera edició de l’Autocinema de Castell d’Aro, aquest dijous, a l’Av. de Platja d’Aro (davant del Parc de Sant Ramon) a S’Agaró.

Fins aquest migdia, una seixantena de vehicles ja han reservat la seva plaça per assistir a la projecció de Grease. L’aforament del solar és d’un centenar de cotxes. La inscripció és gratuïta i s’ha de realitzar prèviament, fins al mateix dia de la projecció, a l’Oficina de Turisme de Platja d’Aro, enviant un correu electrònic a turisme@platjadaro.com

Els vehicles podran accedir a l’autocine entre les 21 i les 21.45 h i la pel·lícula començarà a les 22 h. Els ocupants de cada vehicle podran escoltar la pel·lícula a través d’una freqüència de ràdio FM.

Projeccions entre S’Agaró i Castell d’Aro

La segona sessió d’autocine es traslladarà fins a Castell d’Aro, el pròxim dijous, 6 d’agost. La projecció de Mamma Mia es durà a terme a l’altura de l’Avinguda de la Platja i el carrer Amadeu Vives.

L’última projecció es farà a S’Agaró novament, davant el Parc de Sant Ramon, el dijous 20 d’agost. En aquesta ocasió, tornarem a veure en acció a Marty McFly i el doctor Emmet Brown a Regreso al futuro.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.