Novetats discogràfiques setmana del 20 de juliol

75 nous temes ja sonen al 102.7 de la FM. Aquí et presentem les més destacades!

Català

Les novetats més destacades en català venen de la mà de Cabot, que denúncia les vergonyes d’Europa al nou senzill ‘Tu d’on vens?’. La formació de Marratxí fixa la mirada en la responsabilitat política de les indigències dels anomenats països en vies de desenvolupament. Aquí la teniu:

CABOT – Tu d’On Véns?

Jéssica Martín i Pere Duran son Mel i Sucre, un grup de música i animació para grans i petits que transmet missatges positius, d’amor i respecte, tot i en temps negatius, d’odi i d’insolidaritat. Missatges d’esperança, per mitjà del joc, la música i el ball. Aquí teniu aquest nou tema que porta per títol ‘El Moment d’arraconar’.

Mel i Sucre – El Moment d’Arraconar

Mercat Hispà

Les novetats en castellà venen encapçalades per el més nou de Funambulista.

Diego Cantero, més conegut per tots nosaltres com Funambulista, va temptejar fa poc als seus seguidors a través de xarxes socials preguntant si tenien ganes de nova música. Com era d’esperar, la resposta afirmativa va ser aclaparadora i el cantautor acaba de complir la seva paraula.

El segon senzill del seu nou àlbum d’estudi, encara sense data, és ‘Viento a favor’. Una cançó optimista i plena de vitalitat. Aquí la teniu:

Funambulista – Viento a Favor

Antonio José s’ha convertit, indubtablement, en un dels artistes andalusos més joves i amb més projecció a nivell internacional. Des de la seva participació i victòria a ‘La Voz’, en l’equip d’Antonio Orozco, no ha deixat de treballar en la indústria de la música. Ara estrena nou senzill. ‘Ando Perdido’ i sona així:

Antonio José – Ando Perdido

Internacional

Del panorama anglosaxó destaquem que Alanis Morissette va llançar la setmana passada la seva nova cançó, “Reckoning”. La cançó va ser escrita per Alanis i Michael Farrell i produïda per Catherine Marks. El tema formarà part del esperat àlbum d’Alanis, ‘Such Pretty Forks In The Road’, que estarà disponible el 31 de juliol. Aquí teniu el darrer treball:

Alanis Morissette – Reckoning

Tina Turner ha deixat el seu retir per actualitzar el seu èxit ‘What’ s Love Got to Do with It ‘. La cantant nord-americana, de 80 anys, porta jubilada de la música des del seu últim tour a l’any 2009. Tina ha col·laborat amb el DJ Kygo en un rentat de cara d’aquest tema que va ser llançat al 1984 dins l’àlbum Private Dancer i que va ocupar la primera posició en la llista The Billboard Hot 100 aquell mateix any. Així sona aquest nou ‘What’ s Love Got to Do with It ‘.

Kygo, Tina Turner – What’s Love Got to Do with It

Altres novetats destacables son; Sam Smith amb Fix You en viu, Kid Cudi que s’ha juntat amb Eminen i Slim Shady i ens porten ‘The Adventures Of Moon’. Els mítics Eagles ens porten una versió en directe del ‘Hotel California’ des del The Forum MMXVIII, o Dua Lipa que ens presenta ‘Hallucinate’. Molt bona música per un estiu estrany. Cuideu-vos amics i fins la setmana que ve!

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.