L’Associació d’Empresaris posa en marxa una campanya pionera per incentivar el turisme

Durant el ‘Platja d’Aro Portes Obertes’ se sortegen obsequis, experiències i estades repartits en diferents ‘packs regal’

La tornada a la nova normalitat comença a ser una realitat, també en el turisme, un dels grans motors econòmics del nostre país.

Avui, l’Associació d’Empresaris de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró ha engegat una campanya carregada d’optimisme amb l’objectiu de posicionar el municipi com el destí ideal per gaudir d’una oferta turística i de serveis atractius i de qualitat.

‘Platja d’Aro Portes Obertes’ és una iniciativa pionera en el panorama turístic català fruit del consens de la pràctica totalitat del teixit comercial i empresarial de la població, una fita inèdita en el sector turístic a casa nostra, segons expliquen des de l’associació.

‘Platja d’Aro Portes Obertes’ s’allargarà fins a finals d’agost i se celebraran sortejos setmanals a través d’Instagram.

Els guanyadors i guanyadores tindran l’oportunitat de gaudir de diferents obsequis (vals-regal en botigues de roba per a home i dona, en botigues esportives, llibreries i òptiques, entre d’altres), experiències (de salut, esportives i d’oci nocturn) i estades (allotjament d’una o dues nits en diferents establiments de la població, amb altres serveis inclosos com esmorzar o spa) que es repartiran cada setmana. Els regals els aporten comerços associats i no associats a AdEM.

Des d’AdEM diuen que un dels valors que volen transmetre amb ‘Platja d’Aro Portes Obertes’ és que l’empresariat local és solidari oferint obsequis perquè tothom en pugui gaudir, en especial els col·lectius de persones que han patit el confinament més durament i amb més risc, el personal essencial: sanitaris, d’alimentació, serveis; persones que han viscut en espais reduïts, apartats de la família, els que no podran fer vacances a causa de la situació econòmica, i els que volen tornar a Platja d’Aro per desconnectar de l’angoixa i l’estrès que ha provocat la situació
de la Covid-19.

En definitiva, que els afortunats i afortunades puguin fer una
escapada a relaxar-se en un entorn sa i segur.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.