Cap nou cas diagnosticat ni mort en les últimes 48 hores a centres de SSIBE

Són les dades actualitzades avui per Serveis de Salut Integrats Baix Empordà

L’Hospital de Palamós i Serveis de Salut Integrats Baix Empordà, que agrupa diferents centres de salut i residències de la comarca, aquest dijous, tenen diagnosticats 496 casos de Coronavirus. Sempre parlem de tots els casos que ha diagnosticat SSIBE des de l’inici de la pandèmia.

Respecte a l’última actualització de dades, dimarts passat, 12 de maig, cal destacar que la xifra de nous casos diagnosticats no creix (dimarts eren 496, els mateixos que avui). I tampoc creix el nombre de defuncions. Avui i dimarts són 53. Sempre parlem de les morts que s’han produït, en total, als centres gestionats per Serveis de Salut Integrats Baix Empordà des de l’inici de la pandèmia.

close

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.