Castell-Platja d’Aro comença a recuperar tímidament el pols comercial

El govern de l’Estat accepta la proposta de la Generalitat de mantenir les comarques gironines en la fase 0 uns dies més

Després de més de cinquanta dies amb les persianes baixades, aquesta setmana, el centre comercial de Platja d’Aro ha començat a recuperar el pols comercial tímidament amb l’obertura dels primers comerços que no pertanyen estrictament a l’activitat essencial. Han reobert establiments de menjar per endur-se’l o amb lliurament a domicili, perruqueries, botigues amb cita prèvia o permetent l’accés a l’interior de la botiga en funció de la disponibilitat d’aforament i d’altres han començat a preparar el retorn portes endins.

Aquest divendres a la tarda a Platja d’Aro

La presència de més gent als carrers sumada als primers símptomes de reeiximent a la xarxa de comerços de menys de 400 metres quadrats, d’acord amb les directrius de la fase 0 del Pla de transició a la nova normalitat, ha fet que li hagi començat a canviar el color de la cara a l’eix comercial.

El gruix més important d’establiments havien previst la seva reobertura amb l’entrada en vigor de la fase 1, a partir de dilluns vinent. La fase 1 permet, entre altres mesures, l’obertura de terrasses al 50% de la seva capacitat o l’obertura de botigues de menys de 400 metres quadrats sense cita prèvia.

Aquest divendres a la tarda a Platja d’Aro

Però la Generalitat de Catalunya i l’executiu espanyol han acordat, aquest divendres, posposar uns dies més l’aplicació de la fase 1 perquè el risc de contagis de Covid-19 a les comarques gironines continua essent moderat, segons informa el departament de Salut. Una decisió que ha provocat frustració entre una part de l’empresariat que anhela poder reobrir.

Per tant, a partir del pròxim dilluns, seguirem en la fase 0 que permet l’obertura al públic dels establiments amb una superfície inferior als 400 metres quadrats, amb cita prèvia, accés a la botiga en funció de la disponibilitat del local i una persona per dependent. També cal mantenir tots els protocols i recomanacions sanitàries.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.