Sant Jordi, a cavall d’avui i el 23 de juliol

Moltes activitats s’han programat en línia

Avui és 23 d’abril, Sant Jordi. Però, aquesta vegada, el valent cavaller que va rescatar la princesa de les urpes del drac ha cedit tot el protagonisme de la jornada als herois i heroïnes que, des de casa o els seus llocs de feina, cada dia lluiten junts per rescatar la nostra societat de les urpes d’un virus que ho ha transformat tot de la nit al dia: la Covid-19.

L’emergència sanitària ha impedit que avui els nostres pobles i ciutats s’omplin de parades, llibres, roses, signatures, famílies, parelles, colles o escoles. Tampoc és la primera vegada que la celebració a peu de carrer es mou de data per altres motius. Haurem d’esperar-nos al 23 de juliol, tal com han anunciat des del Gremi de Llibreters de Catalunya, per recuperar la tradició de passejar entre parades.

Avui la festa es viu en confinament i sota l’Estat d’Alarma.

Sant Jordi 2019 a Castell-Platja d’Aro

Aquest Sant Jordi, més que mai, la xarxa va plena de propostes o activitats en línia per viure la festa sense trepitjar el carrer o podeu fer volar la imaginació a casa realitzant activitats casolanes relacionades amb la Festa del Llibre i la Rosa.

Si encara no ho heu fet, animeu-vos a participar en els concursos de dibuix i relats de la Biblioteca Mercè Rodoreda de Platja d’Aro. Tota la informació aquí.

O aquest migdia, a les dotze, estigueu atents al 1r Sorteig de Dibuix de Sant Jordi de la Vall d’Aro. Coneixerem els guanyadors o guanyadores d’aquesta iniciativa que ha impulsat L’Associació Culturejant de Castell-Platja d’Aro amb el suport de comerciants. Ja podeu veure totes les obres que s’han presentat al sorteig aquí.

Avui, ens quedem a casa, Feliç Sant Jordi!🌹📗

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.