A partir de Divendres Sant el transport públic torna a ser de pagament

L’empresa d’aigües, Aqualia, també ha fet un recull de mesures que s’han impulsat al voltant del servei de l’aigua

Dijous de la setmana passada, 2 d’abril, es van suspendre les tarifes del sistema integrat de transport públic a tot Catalunya per a facilitar la mobilitat i agrair la tasca de les persones treballadores de serveis essencials amb un permís retribuït recuperable, que s’han hagut de desplaçar obligadament mentre ha durat el confinament total, que va començar el 30 de març i finalitza avui, 9 d’abril, a la mitjanit.

A la Vall d’Aro, la mesura ha afectat la xarxa de busos de Moventis (SARFA). Durant l’última setmana, viatjar en bus ha estat gratuït, però a partir de demà, Divendres Sant, s’aixeca la suspensió i el servei tornarà a ser de pagament.

Recordeu, que durant la pandèmia, s’han instaurat diverses mesures de seguretat en el transport públic i la freqüència de pas s’ha modificat.

Mesures en el consum d’aigua

L’empresa Aqualia, concessionària de la gestió de l’aigua a Castell-Platja d’Aro, ha publicat un recull de mesures que afecten a tota la població.

Les mesures que han impulsat des de la mateixa companyia són: la suspensió de tots els talls de subministrament a famílies i empreses durant l’Estat d’Alarma, ajornament i fraccionament de deutes a través de plans personalitzats a clients, autònoms i Pime’s o el reforç dels canals d’atenció telemàtica a disposició dels clients.

D’altra banda, l’Agència Catalana de l’Aigua aplicarà en els consums d’aigua que van de l’1 d’abril al 31 de maig, una reducció universal del 50% en els preus del cànon de l’aigua. I aplicarà un 100% de bonificació a la tarifa social i de vulnerabilitat.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.