Les víctimes de violència de gènere poden demanar ajuda als establiments i serveis de primera necessitat

A Castell-Platja d’Aro hi ha una setantena de comerços oberts o poden contactar amb els serveis d’atenció a les víctimes de la violència masclista

La Policia Local de Castell-Platja d’Aro està coordinant amb la xarxa d’establiments i de serveis de primera necessitat del municipi, que són més d’una setantena, la implantació de la campanya “Establiments segurs contra la violència masclista”.

Una campanya que també s’està activant a altres municipis del Baix Empordà com Sant Feliu de Guíxols, Palafrugell o Palamós, i d’arreu de Catalunya, per a protegir i fer costat a les víctimes durant el confinament i evitar el seu aïllament.

Les dones que no poden trucar ni escriure als serveis pel fet de trobar-se confinades amb l’agressor, poden dirigir-se a qualsevol dels establiments o serveis adherits a la campanya (podeu consultar-los aquí) i el personal trucarà a la línia d’atenció a la violència masclista 900 900 120 o al 112 en cas d’emergència.

Establiments o serveis també han penjat un cartell on es pot llegir “Establiment segur contra la violència masclista. Si aquests dies de confinament sents que casa teva deixa de ser un espai segur per a tu o els teus fills i filles, aquí truquem per tu al 900 900 120 o al 112. #NoEstàsSola #JoActuo”. Es tracta d’un telèfon confidencial i gratuït.

També es pot contactar amb els serveis telefònics d’atenció a dones en situació de violència masclista i el seu entorn a través del número de whatsapp 671778540 que facilita la comunicació escrita i immediata amb el servei.

Des de la Policia Local de Castell-Platja d’Aro també recorden que les entitats que treballen amb la prevenció d’abusos infantils recomanen aprofitar el confinament per fer prevenció. Parlar amb els nostres fills i filles de conceptes com el respecte al cos, la intimitat, el contacte, els ajudarà a situar-se davant d’aquesta amenaça.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.