Una trentena de controls policials cada dia a Castell-Platja d’Aro

Els controls són aleatoris i volen evitar que els ciutadans facin desplaçaments no permesos dins l’estat d’alarma

La Policia Local de Castell-Platja d’Aro, aquest dimarts, ha posat en marxa controls policials per a garantir que només circulen per les vies i espais públics els vehicles i les persones que es troben dins les excepcions del confinament a casa.

Recordem que només es pot sortir de casa per anar a comprar aliments, productes farmacèutics i de primera necessitat; l’assistència a centres de salut; desplaçament al lloc de treball; retorn al lloc de residència habitual; assistència de grans, menors, persones amb dependència i persones amb discapacitat; desplaçament a entitats financeres o d’assegurances; fer gasolina o per causa de força major. La circulació s’ha de fer individualment i, només acompanyat, si es té mobilitat reduïda.

Els controls es duran a terme de forma aleatòria i se n’han previst més d’una vintena en els diferents torns de la plantilla de la Policia Local. També se’n faran de conjunts amb Mossos d’Esquadra que, a la vegada, també disposaran dels seus propis controls.

Els controls són de caràcter consultiu, és a dir, les patrulles s’interessen per a conèixer els motius pels quals s’està circulant. En els casos que no formen part de les excepcions de confinament, se’ls requereix que tornin al seu domicili. Si es tracta d’un incompliment reiterat o flagrant, les patrulles poden aplicar sancions.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.