Novetats discogràfiques setmana del 25 de novembre

Comencem la setmana i descobrim les novetats que arriben al 102.7 cada dilluns. Avui tenim 39 nous temes i algun d’ells son moooolt interessants. Comencem!

Amaral i Manolo Garcia

Comencem amb aquest regal. Es tracta de la versió del ‘Con la frente marchita’ de Joaquin Sabina que interpreten Manolo Garcia i Amaral. Aquest senzill pertany a un doble àlbum de luxe, on 38 artistes fan un homenatge a Sabina interpretant cançons del veterà cantant. L’àlbum, anomenat ‘Ni tan joven ni tan viejo’, sortirà a la venda el proper 13 de desembre.

Seguim amb aquest tema de Sweet California:

Sweet California

Sweet Califòrnia és una de les bandes nacionals que més se’n parlen en els últims temps. I no ens estranya gens. Recentment, les noies de Sweet Califòrnia van anunciar la publicació de ‘Hits Reloaded’. Van prometre que ens sorprendrien i, de moment, estan complint la seva promesa. Fins que surti a la llum l’àlbum complert el pròxim 6 de desembre, ens presenten aquest ‘Lunes’. Un tema espectacular i, a més, un dels millors de la història de Sweet Califòrnia.

Sorpresa de Paul McCartney!

Paul McCartney va publicar aquest divendres passat per sorpresa dues cançons noves: ‘Home Tonight’ i ‘In A Hurry’, seguides per un exclusiu i limitat doble ‘picture disc’ de 7 polzades que estarà disponible el 29 de novembre.

Tant ‘Home Tonight’ com ‘In A Hurry’ es van gravar durant les sessions de Greg Kurstin per a l’últim àlbum de l’ex-Beatle, ‘Egypt Station’, publicat al setembre de 2018.

Seguim amb el més nou d’Evanescence desprès de molt temps:

D’entrada direm que es tracta d’un ‘cover’ del tema de Fleetwood Mac; ‘The Chain’. Aquesta nova versió de “The Chain” apareix en l’avanç del llançament de el nou videojoc de Xbox Games Studios, Gear 5, de la sèrie Gears of War. Aquesta estrena marca la primera gravació d’Evanescence en els darrers vuit anys.

I ara fem un repàs ràpid a altres incorporacions a la nostre discografia, com la cançó ‘El comiat de la vida’ de Manel Navarro, ‘Paradís’ dels Pell de Gall, o Estima Lliure’ dels Sense Sal. També destaquem el tema ‘Beautiful Goshts’ de Taylor Swift, ‘Living Proof’ de Camila Cabello, o ‘La Mentira’ el més nou de Dani Martin. Aquestes i moltes altres les podeu escoltar des d’avui a Ràdio Platja d’Aro. Sempre amb la millor música i les darreres novetats! Gràcies per seguir-os!!

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.