La nova campanya gastronòmica de Castell-Platja d’Aro s’allargarà fins al 8 de desembre
Des de divendres passat està en marxa una nova campanya gastronòmica a Castell-Platja d’Aro. Es tracta de ‘La Cuina del Bolet’, una iniciativa a la qual s’han adherit nou establiments de la població.
Fins al 8 de desembre, cada restaurant ha incorporat a la seva carta una proposta gastronòmica on els bolets són els protagonistes, amb una forquilla de preus que oscil·la entre les 11,50 i 17,90 euros.
Aquest és el menú de plats i restaurants que conformen la campanya:
. Arròs i Peix – paella de botifarra de perol amb bolets de temporada
. Bon Dia – galta de vedella estofat amb bolets i timbal d’arròs blanc amb bacon
. Ca La Pepa – bolets amb rovell d’ou i cansalada Joselito
. Can Poldo Hotel Costa Brava – saltats de ceps amb parmentier de patata i ou escalfat
. M&M – variat de bolets amb escuma de bolets i ou fregit
. La Tisana – remenat de rovellons
. Paparazzi – ou estrellat amb bolets del bosc, crema de foie i patata confitada.
. TheGrill BB – saltejat de bolets amb pop i tocs de pernil ibèric de gla.
. Victoria – pappardelle amb crema de bolets i trufa.
La campanya gastronòmica de ‘La Cuina del Bolet’ està organitzada per AROimpulsa-Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro i l’Associació Nit i Dia d’Hoteleria, Restauració i Oci Nocturn.
Al llarg de l’any, la població organitza diferents accions vinculades en la gastronomia com les campanyes de ‘La Cullera i el Bacallà’ i ‘Faves i Pèsols’ o la Quinzena Gastronòmica Infantil de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró, Xics Gastronòmic.