Novetats discogràfiques setmana del 21 d’octubre

38 nous temes ens acompanyen des d’aquesta setmana al 102.7. Tenim força incorporacions catalanes, com els nous treballs d’Albert Mun, Exta6, Gertrudis o Joan Masdeu que ens presenta un senzill anomenat ‘Puc ser jo’. També Marina Rosell ens presenta nous temes, en aquest cas, grans clàssics com Bella Chao o El Meteco, que formen part de l’àlbum “Canta Moustaki y Canciones de la Resistencia”

Com a destacats en el panorama hispà tenim els darrers treballs de Melendi, amb El Cali i El Dandee, que ens porten ‘El Ciego’ un tema que és pur romanticisme en un mig temps que sona a música urbana amb la presència del duo colombià que ens ha recordat molt a ‘Lo que nos merecemos’, un dels últims senzills de l’anterior disc de l’asturià.

També hem rebut el darrer treball de Jennifer Lopez. Jennifer ha llançat per sorpresa un nou single en espanyol. El passat divendres 11 d’octubre va presentar ‘Baila conmigo’, un tema que pot ser que els soni a molts dels seus fans. Es tracta d’una reinvenció del tema del mateix nom que van llançar en aquest 2019 els productors colombians Dayvi i Víctor Cárdenas. Es va convertir en un èxit viral a Llatinoamèrica i ara l’artista li ha posat una nova lletra, amb la intenció de portar-un pas més enllà.

Saltem al panorama internacional i rebem als Black Eyed Peas. Black Eyed Peas i J Balvin llancen “Ritmo”, banda sonora de “Bad boys for life”. La pel·lícula està protagonitzada per Will Smith i Martin Lawrence. La cançó anuncia l’arribada de l’esperat àlbum amb la banda sonora original de la pel·lícula “Bad Boys For Life” que veurà la llum el 10 de gener.

Green Day han llançat ‘Fire, Ready, Aim’, una nova cançó del seu pròxim àlbum ‘Father Of All …’ que també serveix com a tema d’obertura per a les retransmissions televisives de la Lliga Nacional d’Hoquei dels USA tots els dimecres. Els canadencs Simple Plan treu el seu nou senzill “Where I Belong”, en col·laboració amb State Champs i We The Kings.

Després de conquerir les llistes de vendes de mig planeta amb ‘Leave a light on’ a finals de 2018, cançó amb la qual va conquistar un premi Brit i un Els40 Music Award, Tom Walker ha seguit intentant guanyar-se el favor del públic amb cançons com Angels o Now you’r gone.

El seu més recent aposta porta per títol Better half of em en què l’escocès intenta treure el millor de si mateix una altra vegada per tornar al capdamunt.

I això és tot per avui amics. La setmana que ve tindrem més novetats per tots vosaltres. Gràcies per seguir-nos!

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.