Moltes i noves propostes per a joves

Aquest dissabte es fa una Festa Jove amb tallers, música o exhibicions

Amb el mes d’octubre, s’han posat en marxa diferents activitats adreçades en els joves d’entre 14 i 29 anys.

Algunes iniciatives són noves com un Espai Ayuke, que es duu a terme els dimarts i dijous a la tarda, amb una programació de tallers, activitats dirigides o fòrum per conèixer les inquietuds del jovent.

L’Espai Ayuke està situat en el Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro i entre les activitats que es realitzen durant l’octubre hi ha un taller de Cuina Saludable o sessions de Zumba. Durant el novembre s’han previst sessions per aprendre tècniques de Defensa Personal o un Taller Solidari de manualitats de Nadal. Al desembre, s’organitzarà un Mercat Solidari amb productes de Nadal fets a mà i els diners de les vendes es destinaran a la Marató de TV3.

L’Espai Ayuke se suma a l’ampli catàleg de serveis que ofereix l’àrea de Joventut com l’Espai Jove, el Punt d’Informació Juvenil, l’Espai Patata Brava, el Punt Jove de Salut, I Ara Què? d’orientació acadèmica i No t’Aturis d’orientació laboral.

Aquest dissabte Festa Jove amb el Tour Els 40 Principals

La Festa Jove es farà a la Plaça del Mil·lenari de Platja d’Aro des de les cinc de la tarda i fins a la matinada. A banda de la presentació de la programació jove, hi haurà animació amb Percussió Ganxona, inflables, competició skate duels (Skateolics), campionat de Fornite, taller de malabars i materials reciclats, exhibicions de ball, performance amb material reciclat, festa fluor amb dj’s locals i Tour Els 40 Principals, servei de bar de la Colla de Carnaval Jove La Banda del Pati, estands de prevenció d’Energy Control, del PIJ, de conscienciació ecològica (Sloopy Tunas) i Punt Lila per una festa lliure d’agressions masclistes i LGBTUfòbiques.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.