Consternació a Castell-Platja d’Aro per la víctima mortal de les inundacions al municipi

El jove de 30 anys estava dormint en uns baixos

L’home estava dormint, amb el permís del propietari del local, en uns baixos del carrer Ciutat de Girona, número 2 (davant del parc infantil del Parc de les Formigues), i ha quedat atrapat per l’aigua. Una veïna ha alertat de la seva desaparició i el noi ha estat trobat aquest vespre, després d’activar-se un dispositiu d’emergències format per Bombers de la Generalitat amb la secció subaquàtica.

L’alcalde, Maurici Jiménez, a través de les xarxes socials ja ha expressat la seva consternació “Final d’un dia trist per el nostre municipi. Final d’un dia dur per molts veïns. Lamentem profundament la mort d’aquest jove. Esperem que els Mossos d’Esquadra puguin esbrinar aviat l’origen de l’incident i puguem trobar eines perquè no es pugui tornar a repetir. Vull traslladar els agraïments de tot el consistori als professionals de les diferents àrees de l’Ajuntament que avui ho han donat tot, als diferents cossos de seguretat i emergències, als mitjans de comunicació local per la seva tasca informativa, i als molts veïns que ens han ajudat a, mica en mica, anar tornant a la normalitat”.

Altres veïns i veïnes, a les mateixes xarxes, també han expressat la seva tristesa i condol per la notícia.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.