Últimes hores per apuntar-se a la Travessia Nedant i Cursa Nocturna

Aquest cap de setmana coincideixen les Vall d’Aro Run Series amb la tradicional Travessia Nedant de Platja d’Aro

L’esport serà un dels grans protagonistes del cap de setmana a Castell-Platja d’Aro per la coincidència de la segona cursa de les Vall d’Aro Run Series amb la 22a edició de la Travessa Nedant a la Via Brava de S’Agaró.

Les inscripcions anticipades en línia pels dos esdeveniments es poden formalitzar en el portal tempsXcurses fins aquest divendres, 30 d’agost, al vespre. En el cas de la Travessia fins a les 20 h i per la Cursa Nocturna fins a la mitjanit. També es podran realitzar presencialment una estona abans de començar cada esdeveniment, si queden places.

Cursa Nocturna a Castell d’Aro

La Nocturna de Castell d’Aro s’emmarca dins la cinquena edició de la Vall d’Aro Run Series. Es tracta de la segona prova del circuit amb un recorregut de 12,9 km i 200 metres de nivell acumulat. Inclou una modalitat de marxa popular a partir de les 20 h i una cursa tècnica a partir de les 21 h. Més informació aquí.

22a Travessia Nedant de Platja d’Aro

Diumenge a partir de les 10 h es disputa la tradicional Travessia Nedant de Platja d’Aro, que organitza el Complex Esportiu Riembau, amb sortida des de la Platja de Racó a S’Agaró. Els nedadors i nedadores han de completar els 2.000 metres de la Via Brava de S’Agaró, que va des de davant l’Hostal de la Gavina fins a la Platja Sa Conca. Més informació aquí.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.