400 tiquets venuts pel Sopar Groc

L’esdeveniment tindrà lloc aquest divendres a Sant Feliu de Guíxols

Òmnium Baix Empordà i ANC Sant Feliu de Guíxols  organitzen aquest divendres, 30 d’agost, en els Jardins Juli Garreta de Sant Feliu de Guíxols un Sopar Groc. La vetllada començarà a les nou, però es permetrà l’accés des de mitja hora abans.

Abans del sopar, l’Agrupació Amics de la Sardana de la ciutat ha organitzat sardanes, intervindrà Jordi Pessarrodona (regidor de Cultura de l’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada a la comarca del Bages, pallasso de professió i que va ser citat a declarar per un presumpte delicte de desobediència pels fets de l’1-O) i també hi haurà els parlaments dels portaveus de les entitats convocants.

Durant el sopar hi haurà l’actuació de Dani i Miquel Pedrol que cantaran havaneres, un sorteig solidari i un concert a càrrec del Grup Sotrac. Durant l’àpat, a més, intervindran familiars

Fons de l’organització han confirmat que està prevista la presència i intervenció de familiars de Carles Puigdemont, Marta Rovira, Joaquim Forn i Dolors Bassa. Isona Passola i Josep Maria Mainat, molt coneguts per tothom pel seu vincle amb el cinema i la televisió, també prendran part de l’acte.

El dia d’avui ja s’han venut 400 tiquets i l’aforament màxim és de 500 persones. Els mateixos organitzadors han creat un equip de voluntaris i voluntàries que assumiran la logística de l’esdeveniment. Els tiquets, que valen 20 euros, es venen cada dia de les cinc a les vuit en el local de l’ANC de Sant Feliu, a les Galeries Sant Joan. Es poden comprar anticipadament fins aquest dijous en el local de l’ANC o el mateix dia del sopar en els Jardins Juli Garreta fins a cobrir l’aforament.

Des de l’ANC i Òmnium han explicat que “els diners recaptats es donaran a les famílies dels encausats i qui no pugui assistir en el sopar també disposarà d’una fila zero per rebre més aportacions econòmiques”.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

One Reply to “400 tiquets venuts pel Sopar Groc”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.