Comença la Festa Major de Sant Feliu

Aquest any es recupera el Percubar Ganxó i dins la Festa de l’Aigua s’instal·larà un tobogan aquàtic urbà

La Passada de gegants i capgrossos i el Pregó de Festa Major a càrrec de l’Agrupació Amics de la Sardana donen el tret de sortida a les dates oficials de la Festa Major de Sant Feliu de Guíxols avui a la tarda.

Fins al 4 d’agost, la ciutat viurà immersa en una festa constant amb activitats diürnes i nocturnes.

En els Jardins Juli Garreta i en el port s’han instal·lat les atraccions i barraques de la fira mentre que en el gran escenari de davant l’Ajuntament hi actuaran “Pop per xics”, l’Orquestra Di-Versiones i Porto Bello, La Principal de la Bisbal, DJ Ernest Codina del Fricandó Matiner de RAC 105, Els Catarres i Ebri Knight, “Vaparir Tour” de Ràdio Flaixbac o Tapeo Sound System i Los 80 principales.

De la programació també cal destacar el Correfoc amb Els Diables d’en Pere Botero, la recuperació del Percubar Ganxó, el Concurs de menjar síndria, la “Mascletà” d’inici de la Festa Major, la Festa de l’aigua (cercavila aquàtica, tobogan aquàtic inflable de 75 metres de llargada i dos carrils en el carrer Bourg de Péage, festa de l’escuma i inflables aquàtics) o el Castell de focs artificials de cloenda.

Podeu consultar tota la programació aquí.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.