Èxit de públic al Desemboca Rock’n’Roll Festival de Platja d’Aro

8 formacions de l’escena nacional i internacional han actuat en els diferents escenaris

La setena edició del Desemboca, el festival gratuït a la Costa Brava pels amats de la música vintage, ha repetit l’èxit de públic d’anteriors edicions amb uns 700 espectadors. L’organització fa un balanç positiu perquè l’esdeveniment ha aplegat públic de totes les edats i estan satisfets amb el nombre d’espectadors.

El festival s’emmarca dins la programació de festivals Estereofònics que organitza el consistori. El Desemboca atrau centenars d’espectadors d’arreu que troben en el festival platjarenc bandes de primera divisió nacional i internacional del rock’n’roll, el punt, el garatge, la psicodèlia i el rhythm’n’blues.

img_5969
Diumenge a la tarda en els primers minuts del festival

La Plaça dels Estanys s’ha consolidat com l’escenari principal de l’esdeveniment. Dissabte a la nit han actuat The Arrogants (França), Ming City Rockers (Anglaterra), Los Estanques i Terbutalina mentre que aquest diumenge ha estat el torn de Myriam Swanson & Amadeu Casas (en un format vermut), The Sick Boys, Koko-Jean & The Tonics i Flamingo Tours.

Foto de portada de Xavier Vicens.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.