Neix a Platja d’Aro la primera associació LGTBI del municipi

La presentació s’emmarca en els actes commemoratius del Dia Internacional contra l’Homofòbia, la Transfòbia y la Bifòbia

Aquesta tarda es presenta en el Centre Cívic Vicenç Bou de Platja d’Aro la primera associació LGTBI del municipi.

Les impulsores de la iniciativa han explicat que volen que l’entitat esdevingui un punt de trobada i suport a les persones de qualsevol edat, ètnia i sexe que es trobi en situació de vulnerabilitat, confusió o de violència emocional o física, per raons homòfogues.

També volen assessorar i fer costat a les famílies, amb pares i mares del mateix gènere, que vulguin tenir fills o ja els tinguin. Aquest projecte està vinculat en el programa educatiu Escoles Rainbow que s’està portant a terme a centres inclusius de Barcelona.

Finalment, l’associació vol atendre, acompanyar i informar en el procés de canvi de gènere.

F0A26C27-3F09-4F93-8E25-B4BE75C0A1D0

L’entitat disposarà d’un espai de trobada, oferirà diversos serveis i organitzarà activitats de sensibilització i re-educació, xerrades a les escoles, cicles de cinema, trobades amb altres associacions i col·lectius provincials, sortides lúdiques, speedatings o networking.

També vol establir ponts de treball i col·laboració amb administracions i altres entitats LGTBI. A més, volen crear una aplicació mòbil destinada en els usuaris.

L’associació, segons les seves responsables, vol evitar que els joves marxin a altres ciutats per relacionar-se amb persones de la mateixa condició o formar la seva família. També volen projectar la població com a una destinació turística Gay Friendly o que esdevingui integradora per a les persones o famílies del mateix sexe, del mateix municipi o de fora.

D2F61AA2-F749-413C-B11C-69C0FFCD4C56

Més activitats a favor de la diversitat afectiva en els pròxims dies

La presentació de l’associació s’acompanya d’un programa d’activitats que s’allargaran tot el cap de setmana. Aquest divendres, 17 de maig, a partir de les nou del vespre, en el Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro, es fa un concert del col·lectiu Panteres Grogues. L’acte s’emmarca en el 3r GLTA Freedom Costa Brava i mini olimpíades en diverses modalitats que es fan en el Club Tennis d’Aro. També se celebra el 25è aniversari del Club Esportiu Panteres Grogues.

En el marc del Dia del Joc i de les Famílies, aquest dissabte, hi haurà una carpa de jocs per a la igualtat i la diversitat.

El pròxim dimarts, 21 de maig, a la tarda, a la Biblioteca Mercè Rodoreda de Platja d’Aro es llegiran contes pel reconeixement de la diversitat afectiva.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

2 Replies to “Neix a Platja d’Aro la primera associació LGTBI del municipi”

  1. Ostras quina gran feina! Quin orgull de poble ❤️ M’encantaria formar part d’aquest gran porjecte asosciatiu i inplocar’me amb la feina Per fer!

  2. Seras benvingut!
    Posat en contacte a la direccio de correo seguent i comencem 🙂
    associacióLGTBIpda@gmail.com
    GRACIES pel teu comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.