MUNICIPALS 2019: Esquerra Republicana de Catalunya a Castell-Platja d’Aro i S’Agaró

Els municipis són una peça clau del país i són l’eina imprescindible per millorar la vida i el benestar de les persones de tots els pobles, viles i ciutats, El republicanisme es compromet a situar la ciutadania al centre de la governança que comporta construir governs participatius i col·laboratius que siguin també transparents, ètics i oberts, i que acostin la informació i les decisions als ciutadans i les ciutadanes. A més, el diàleg constant i la rendició de comptes formen part de la idiosincràsia dels ajuntaments republicans i situen la ciutadania i les entitats en un paper actiu i protagonista envers les polítiques locals.

Si guanya ERC, tots hi guanyem

En aquestes eleccions municipals 2019, presentem una gran candidatura liderada per la Montse Rovira, compromesa amb les persones i els valors republicans, amb la ferma voluntat de treballar per fer possible un poble on tothom s’hi senti a gust i hi pugui desenvolupar la seva vida d’una forma plena.

“Caminem lluny” és el nostre eslògan, perquè volem fer el camí amb tots vosaltres, l’un al costat de l’altre, amb la perspectiva d’assolir un municipi que ens porti més lluny en aspectes com el benestar, la sostenibilitat, el lleure, la justícia social, la feina… En definitiva, que tot caminant gaudim d’un millor poble per a tots i totes.

Tenim moltíssimes ganes de donar un nou impuls a l’Ajuntament, amb un projecte liderat per persones preparades, amb una visió moderna de la gestió pública, amb uns sòlids fonaments fets amb valors republicans. Treballarem per la dinamització socioeconòmica responsable, per l’educació de ciutadans i ciutadanes lliures i per una bona gestió pública dels serveis i ambientalment responsable.

A continuació, podeu llegir algunes de les principals línies d’actuació que ens proposem desenvolupar si la ciutadania ens dóna la seva confiança:

  • Volem un Ajuntament amb parets de vidre, on la transparència sigui la principal manera de funcionar.
  • Treballarem per aconseguir un municipi el màxim de sostenible, i donarem exemple amb l’aplicació de nous tipus d’energia en els equipaments municipals.
  • Per primera vegada, el nostre ajuntament incorporarà àrees com Memòria històrica o Polítiques per a animals.
  • Treballarem per buscar solucions perquè els joves no hagin de marxar del municipi buscant preus de lloguer d’habitatge més barats que els que hi ha aquí.
  • Parlarem amb ajuntaments veïns per mancomunar serveis i equipaments que ens siguin útils a tots i amb un cost assumible.
  • Aplicarem una nova mirada a les polítiques de turisme i incorporarem noves i modernes estratègies i accions.
  • Volem fer de la cultura, la tradició i l’educació un projecte de municipi on totes les persones en formin part, un municipi culte, cohesionat i fort en la seva identitat.
  • Volem estimular el compromís social, el deure i la llibertat de la ciutadania per decidir en els afers municipals.
  • Volem fer una actuació pública que garanteixi l’equilibri dels diferents formats comercials.
  • Promourem la pacificació i disminució progressiva del trànsit dens en zones concretes, prioritzant mesures alternatives que beneficiïn la ciutadania.

Accés en el Facebook de la candidata: Montse Rovira – ERC Castell-Platja d’Aro i S’Agaró

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.