Les platges de Castell-Platja d’Aro, la Policia Local, l’Oficina de Turisme i diversos establiments del poble renoven el Distintiu de Qualitat Turística en Destinació

L’acte de lliurament, aquest any, s’ha celebrat en el Càmping Valldaro a Platja d’Aro

Els distintius SICTED els atorga el Consell Comarcal del Baix Empordà a les oficines de turisme, platges, restaurants, bars, guies, museus i centres d’interès, empreses d’allotjament i de turisme actiu que han superat les auditories corresponents a l’any anterior i compleixen amb els paràmetres de qualitat que fixa la certificació.

En clau municipal, han renovat l’acreditació la Platja Gran, Cala Conca i Cala Rovira, l’Oficina de Turisme i la Policia Local a l’àmbit de la seguretat ciutadana (continua essent l’única Policia Local del Baix Empordà que disposa de l’acreditació).

A l’àmbit privat han aconseguit la certificació l’Hostal de la Gavina, S’Agaró Hotel i el Càmping Valldaro.

secundario_compromiso_ct_opt

Al Baix Empordà han aconseguit o renovat el distintiu 63 empreses i entitats. El Consell Comarcal del Baix Empordà va implantar el distintiu SIDTEC l’any 2004 amb l’objectiu de promocionar la comarca com una destinació turística de qualitat. Aquest pla de qualitat es basa en el Sistema Integral de Calidad Turística Española en Destino (SICTED), promogut per la Secretaría de Estado de Turismo i la Federación Española de Municipios y Provincias. Actualment, el SICTED està estès a 190 destinacions nacionals amb més de 13.000 empreses adherides i/o distingides.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.