Platja d’Aro dóna aquest dimecres el tret de sortida a la temporada de Xarxa d’Itineraris Marins de la Costa Brava mullant-se per l’Esclerosi Múltiple

Els diners recaptats es destinaran a la Fundació Esclerosi Múltiple

Castell-Platja d’Aro i Vies Braves han organitzat, aquest dimecres festiu, 1 de maig, una travessia solidària d’un quilòmetre de recorregut a la Via Brava de Cavall Bernat.

L’esdeveniment començarà a les 9.30 h en el Passeig Marítim, a l’altura del Cavall Bernat, amb activitats informatives i de divulgació sobre les Vies Braves i l’Esclerosi Múltiple. També es podran fer donatius. A partir de les 10.30, s’iniciarà la nedada, en aigües obertes i dins la zona abalisada, amb 120 participants. Les inscripcions ja estan tancades perquè, en els dies previs a l’activitat, s’han exhaurit totes les places previstes.

Mullat 2019_Recorregut_opt

La travessia no tindrà caràcter competitiu. En total, amb els 10 euros d’inscripció de cada participant, s’han recaptat 1.200 euros que destinaran a la Fundació Esclerosi Múltiple, una entitat que centra els seus esforços a donar visibilitat a una problemàtica en particular relacionada amb l’esclerosi múltiple. Aquest any, la Fundació centra el seu focus en els símptomes invisibles de la malaltia que afecten la qualitat de vida, com la fatiga, el dolor, la tristesa o les disfuncions sexuals.

IMG_9370_opt

La festa també servirà per encetar la temporada d’activitats a la Xarxa d’Itineraris Marins a la Costa Brava. A Castell-Platja d’Aro hi ha dues Vies Braves: la Via Brava de Cavall Bernat (d’un quilòmetre) i la Via Brava de S’Agaró (de dos quilòmetres). En els pròxims dies es donarà a conèixer el calendari d’activitats 2019. Teniu més informació aquí.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.