Llibres, roses, paraigües, sol, balls i variacions a la programació de Sant Jordi de Castell-Platja d’Aro

Les escoles del municipi també fan activitats especials

Sant Jordi va vèncer al drac però, aquesta vegada, no ha vençut al mal temps durant les primeres hores d’aquest 23 d’abril. Des de primera del matí, tothom ha estat pendent del cel, la pluja i canvis en la programació. A partir del migdia han sortit les primeres ullades de sol i sembla que el bon temps ja s’ha consolidat per a la segona meitat del dia.

La concentració de puntaires, que s’havia de celebrar a l’Avinguda S’Agaró entre les 10 i les 13 h, s’ha traslladat en el Palau d’Esports i Congressos. En el primer pis, hi ha regnat l’ambient de germanor i les ganes de mostrar el procés de confecció de les puntes de coixí. L’any que ve, Castell-Platja d’Aro acollirà la trobada de puntaires de Catalunya.

F107DB7D-C8A2-440B-8AED-F10C01FA7B35

2C5DF9B7-B4EF-4FC2-974C-844E6C547CA0

Al matí, amb el paraigua obert o a la mà o sense cap protecció, tothom que ha pogut s’ha escapat a visitar les parades de roses i llibres que s’han instal·lat en diferents punts. Els partits polítics també s’han plantat en el rovell de l’ou de la festa amb els seus estands.

Els centres escolars han celebrat activitats especials com treballs manuals o balls tradicionals.

47A6ED9E-430A-44EA-9A3C-054A19B0A521

49286D7E-27FF-4366-A18A-A11F1D30C977

9F8477A2-92D0-4946-B8B9-DA93DA3433B0

Les activitats previstes en els Jardins de la Masia Bas d’aquest matí s’han suspès. Però a la tarda es faran totes. La Biblioteca Mercè Rodoreda també ha organitzat una tarda amb activitats especials.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.