El Canvi d’Atributs tanca el primer cap de setmana de Carnaval de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró

Totes les activitats s’han desenvolupat amb un gran èxit de participació

L’acte del Canvi d’Atributs entre El Rei Carnestoltes Trencadís de Mar Obert i la Reina de Carnaval Sagrada Xalana de la colla La Xalana del Port (Carnestoltes i Reina 2018) i Mis Soni, Reina dels Collonuts Gelats que a tots us deixarà bocabadats, i Àlex, Rei dels Collonuts, de Les Nits i Les Matinades que a totes us deixarà gelades, ha tancat el primer cap de setmana de Carnaval a Castell-Platja d’Aro.

24EE615F-7C88-4CCD-856E-3D49A1DC591A

Davant d’una gran quantitat de públic i membres de les tretze colles locals, el Carnestoltes i la Reina de l’any passat han traspassat la vara de comandament a les noves autoritats carnavalesques de la Colla Els Collonuts.

0975F514-3F17-4BDE-A833-0CE68171B7EF

Recordem que l’any passat, el Canvi d’Atributs entre La Xalana del Port i Els Descarrilats (Carnestoltes 2017) no es va poder dur a terme durant el primer cap de setmana de Carnaval pel mal temps. L’Ajuntament i les colles van decidir posposar-lo fins al Dijous Gras, minuts abans de la lectura del Pregó.

6661E73B-EFC2-4453-91EC-5DA061761709

Aquesta tarda, ha estat completament diferent. L’ambient semi primaveral que ens ha acompanyat durant el cap de setmana ha permès celebrar el traspàs de poders amb absoluta normalitat i una gran afluència de públic en el recinte tancat de Platja d’Aro.

9C1FFBF1-C6B9-495D-B2E3-D6565A3B06E6

Els Carnestoltes sortints s’han acomiadat de tothom i els Carnestoltes entrants han donat el tret de sortida en el seu regnat. També ha intervingut la regidora de Turisme, Imma Gelabert, per desitjar un Bon Carnaval a la població i visitants.

Per primera vegada i a petició dels nous Carnestoltes, el Canvi d’Atributs s’ha acabat amb un petit concert de rumba catalana amb Toni Cayena i cremat.

AE8558A9-032E-4985-9D51-369B7C1719C0

Amb el Canvi d’Atributs s’ha posat el punt final en el primer cap de setmana de Carnaval que va començar dissabte a la nit amb el multitudinari sopar amb espectacle de les colles locals en el qual van assistir unes 600 persones. I aquest diumenge al matí, també ha estat un èxit de participació la Cercavila Familiar amb xocolatada a S’Agaró.

IMG_3314_opt

Dilluns i dimarts, les activitats de Carnaval continuaran a les escoles i a partir de dimecres es reactivaran totes les propostes de carrer.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.