L’acció s’allargarà fins al 31 de maig
Cada divendres, fins a finals de maig, un restaurant del Baix Empordà i un restaurant de l’Alt Empordà proposen un maridatge dels millors vins i la millor cuina de l’Empordà.
L’activitat va néixer l’any 2013 i s’organitza entre els prestigiosos col·lectius de la Cuina de l’Empordanet (Baix Empordà) i la Cuina del Vent (Alt Empordà) amb 23 cellers de la Denominació d’Origen Empordà.
En aquesta setena edició, el restaurant Aurum de l’Hotel Cala del Pi de Platja d’Aro ha estat l’encarregat de donar el tret de sortida a la campanya a la nostra comarca. Els restaurants Sa Cova i Aradi de Platja d’Aro també participen en la iniciativa en les pròximes setmanes.
Els Sopars Maridats són una invitació a gaudir de la gastronomia empordanesa on el cuiner de cada establiment i un cellerer elaboren plegats la millor combinació entre els plats i vins que formen el menú per delectar en els comensals amb el paisatge empordanès a la taula.
En total, es duran a terme una trentena de sopars, amb una pausa el Divendres Sant. Els preus oscil·len entre els 45 i 65 euros. Enguany, la Poma de Girona és el fil argumental de la campanya. La poma és una de les principals referències gastronòmiques de la demarcació de Girona i alhora una aposta dels organitzadors per la proximitat i la qualitat de la gastronomia del nostre territori.