Castell-Platja d’Aro amplia lleugerament la quantitat de colles admeses a la Rua de Carrosses i Comparses per no deixar a cap grup fora

Aquest migdia s’han tancat les inscripcions per la desfilada del 2 de març

A continuació teniu les colles que desfilaran a la rua del matí (s’han cobert totes les places previstes):

CARNESTOLTES: Els Collonuts (Platja d’Aro), Els Torrats (Sant Feliu de Guíxols) i Blaus i companyia (Santa Cristina d’Aro).

COLLES: Colla Xerinola (Calonge – Sant Antoni), Els Perduts (Palamós), Els Passats de Voltes (Palamós), Els Esquirols (Palamós), Tela Marinera 2.0 (Palamós), Els Esbojarrats (Calonge – Sant Antoni), Els d’Aquí (Palamós), Colla Com Cabres (Palamós), Els Semats (Palamós) i Dit i Fet (Llagostera).

descarga (9)

A la rua de la tarda n’havien de desfilar 65 i els Carnestoltes. Finalment, per no deixar a ningú fora, s’han admès totes i seran 68.

COLLES DE CASTELL – PLATJA D’ARO: Anem de conya, Colla Carnavalesca Vas Dat, Colla Sense Límits, Els Descarrilats, Els IV gats de Platja d’Aro, Els Pimpons, Els Pipas, I a tu què t’importa, La Banda del Pati, La Xalana del Port, No me’n recordo, Qui ens ha enredat i Somos los que Somos.

descarga (3)

COLLES DE SANTA CRISTINA D’ARO: Els Merlots, Les Castanyes Voladores, Els caganers alegres, Dakidallà i Ki els va parir.

COLLES DE SANT FELIU DE GUÍXOLS: Tramuntana, Marrecs, Els Ben Parits, Megs & Gresca Ganxona, Golfo’s, Drink Team, Esventats, Petard@s, Els 4 gats de Sant Feliu de Guíxols, Els Esperits, Penya G, Els Festuks, Els Frikis, Els Trempats, Uuhquexungu, Les Esponges, Els Kintus, Les Indomables I, Els Tremendus, Gracs i Els Grillats.

descarga (1)

COLLES DE CALONGE-SANT ANTONI: Floppy’s, Nins Trapelles, Las Estrellas, Colla de Collons, Colla Xulivert i Els Gambats.

COLLES D’ALTRES MUNICIPIS DEL BAIX EMPORDÀ:  Les Il·legals (Palamós), Els 4 Arreple-gats (Palafrugell), Colla Ruta 66 (Sant Climent de Peralta), Colla Sense Vàlvules (La Bisbal d’Empordà), Els Makis (La Bisbal d’Empordà), Les Trapelles (La Bisbal d’Empordà) i Colla Quermània (Pals).

descarga (4)

COLLES DE LA GARROTXA: Penya Carnavàlia de la Garrotxa (Olot), Els Gínjols d’en Bas (Sant Esteve d’en Bas), Associació Lúdico i culturals Els marxosos de Santa Pau (Santa Pau), La Carnavalesca d’Olot i Castellfollit de la Roca (Olot i Castellfollit de la Roca), Els Emmaskarats (Olot), Penya carnavalesca S’Tokats (Sant Joan les Fonts), La Santjoanenca (Sant Joan les Fonts), Penya Blaugrana Almogàvers Garrotxins (Olot), Penya carnavalesca Els Titots (Olot), Les Tremendes de la Casa d’Andalusia de la Garrotxa (Olot) i Colla Els Alots (Olot).

descarga (6)

COLLES D’ALTRES POBLACIONS GIRONINES: 6 de Ball i 4 de Gresca (Tossa de Mar), Associació Akalidae (Caldes de Malavella), Embarrakaldats (Caldes de Malavella), Associació Kinbedeball (Salt) i El Porró que no pari (Llagostera).

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.