Les colles de Carnaval s’han d’inscriure a la Rua de Carrosses i Comparses de Platja d’Aro entre dilluns i dimarts de la setmana vinent

Les colles de la Vall d’Aro ho han de fer en bloc dilluns

Quan falten poques setmanes per l’inici del Carnaval 2019, Castell-Platja d’Aro obre les inscripcions a la Rua de Carrosses i Comparses la setmana que ve.

En els últims anys, les colles del municipi, Sant Feliu de Guíxols i Santa Cristina d’Aro poden presentar la seva inscripció abans que la resta. La Federació de Colles de Carnaval de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró, l’Associació de Colles de Carnaval Ganxones i l’Associació de Colles de Carnaval de Santa Cristina d’Aro han d’inscriure les seves colles en bloc, el pròxim dilluns, 4 de febrer, abans de les dues del migdia.

carnaval-2018_opt

Les colles que provenen de fora la Vall d’Aro podran inscriure’s a partir de l’endemà, dimarts 5 de febrer, mitjançant el correu electrònic carnaval@platjadaro.com. També es reserven 7 places per inscripcions presencials a l’Oficina de Turisme de Platja d’Aro el mateix dimarts, entre les vuit del matí i les dotze del migdia (les places presencials que no s’ocupin es completaran amb les peticions rebudes per e-mail i que hagin quedat en llista d’espera)

Per formalitzar la inscripció, totes les colles també han de presentar la documentació requerida per l’Ajuntament.

IMG_6889_opt

La rua de Platja d’Aro se celebrarà el dissabte 2 de març i es dividirà en dos trams horaris. Un màxim de 10 colles desfilaran al matí (a partir de les 11 h). Aquestes tindran subvenció però no optaran en els premis de la rua. A la tarda, a partir de les 16 h, desfilaran 65 colles que tindran subvenció i entraran en el concurs de la rua.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.