La fira Platja d’Aro Nadal Shopping deixa molt bones sensacions i ganes de repetir l’esdeveniment l’any 2019

Més d’una trentena d’establiments de la Vall d’Aro han ofert un ampli assortiment de productes i serveis

Aquest cap de setmana s’ha celebrat la primera edició de la fira Platja d’Aro Nadal Shopping, una de les grans novetats de la programació nadalenca 2018.

La trentena de parades s’han instal·lat entre el giratori de l’Ajuntament i el carrer Pineda de Mar, un fet que ha obligat a tallar el pas de vehicles per aquest tram de l’Avinguda de S’Agaró.

La majoria dels establiments eren del municipi però també n’hi havia de poblacions veïnes. L’assortiment de productes i serveis ha estat molt ampli passant per menjar, regals, roba, etc.

descarga (2)

L’Associació d’Empresaris de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró es mostra molt satisfeta amb el resultat de la primera edició que va néixer com una prova pilot i amb la voluntat d’intentar reforçar l’afluència de visitants durant el cap de setmana que hi ha entre el pont del 6 i 8 de desembre i el cap de setmana previ a les celebracions de Nadal, un cap de setmana que tendeix a ser una mica més fluix que la resta, segons expliquen des de la mateixa entitat, i agreujat per les mobilitzacions a França o la pluja d’aquest diumenge, en aquesta primera edició.

L’associació ja mira cap a una segona edició i vol que la fira es consolidi en el calendari nadalenc en pròxims anys amb un increment del nombre de comerços participants.

descarga

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.