Els Mossos d’Esquadra detenen un veí de Sant Feliu de Guíxols per haver conduït sota els efectes de l’alcohol i les drogues i haver intentat fugir

La policia catalana van detenir-lo després que el seu vehicle s’accidentés en una de les entrades de la població

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Trànsit van detenir dissabte un jove de 22 anys, de nacionalitat espanyola i veí de la ciutat, com a presumpte autor d’un delicte de conducció temerària, conduir sota els efectes de l’alcohol i drogues, i un delicte contra l’ordre públic per atemptat i desobediència als agents de l’autoritat.

Els fets van passar el mateix dia 4 d’agost, al quilòmetre 0,6 de la carretera C-65, dins del terme municipal de Sant Feliu.

Una patrulla de la policia catalana va localitzar un vehicle aturat enmig de la via i tres persones fora del vehicle que s’agredien entre elles. En veure els agents, aquestes persones van pujar ràpidament al vehicle per fugir. Un dels agents va resultar ferit en un braç quan intentava impedir que s’escapessin.

A uns tres-cents metres el vehicle va perdre el control en el primer giratori d’accés a la ciutat venint de Santa Cristina, a l’altura del parc de les barbacoes, i va impactar contra un arbre de la zona boscosa lateral. Els ocupants del vehicle van intentar fugir corrents, però van ser interceptats pels mossos que els seguien.

96ac738d-33f4-45bc-8984-ac2e0ce3ff48_opt.jpg

Els mossos van fer la prova d’alcoholèmia al conductor que va donar un resultat positiu de 0,90 mg d’alcohol per litre d’aire expirat, i també positiu al drogotest per consum de cocaïna. Tot seguit, els agents van escorcollar el vehicle i van localitzar diverses bossetes amb marihuana i embolcalls amb cocaïna.

La patrulla va detenir el conductor per conducció temerària amb resultat d’accident, conduir sota els efectes de l’alcohol i drogues, i un delicte d’atemptat i desobediència contra els agents de l’autoritat.

El detingut, amb antecedents, ahir va passar a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Sant Feliu de Guíxols, el qual va decretar la seva llibertat.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.