La millor música clàssica a S’Agaró i Rock’n’Roll a Platja d’Aro aquest cap de setmana dins la programació d’Estereofonics

Arriben el Festival Internacional de Música de S’Agaró i el 6è Desemboca

Aquest cap de setmana, Castell-Platja d’Aro i S’Agaró serà una cruïlla de géneres musicals amb el tret de sortida del Festival Internacional de Música de S’Agaró i la sisena edició del Desemboca Rock’n’Roll Festival que se celebrarà aquest divendres, dissabte i diumenge.

IMG_9505_opt

Nou concerts gratuïts amb bones vibracions a Platja d’Aro

L’escenari principal del Desemboca Rock’n’Roll Festival serà la Plaça dels Estanys, davant de l’Estació de Busos. El Desemboca ja s’ha consolidat com una cita obligada pels amants del millor garatge, rhythm’n’blues, soul, punk i psicodèlia.

La programació de demà inclou les actuacions de Medusa Box, Dinamita Brother, The Government i Cowbell. El cartell de dissabte proposa els directes de The 54321s, Bobkat’65, Los Tones i PowerSolo. La clausura del festival anirà a càrrec  The Suitecase Brothers. Llevat de l’actuació del diumenge, que es fa al migdia, la resta de dies els concerts es fan al vespre-nit.

Podeu consultar tota la programació del festival aquí.

unnamed_opt

Variat programa de música clàssica interpretada per les millors formacions de l’escena actual

Dissabte també comença una nova edició del Festival Internacional de Música de S’Agaró. El tret de sortida el fa un concert de músiques de pel·lícula. Fins a mitjans setembre, entre altres, s’han previst les actuacions dels germans Cuenca, Joanna Trezciak, Trio de Debussy, l’Orquestra de Chambre Française de Paris amb Eva León i Eva Rebacz, Piano a 4 mans Shiavo-Marchegiani o Gianbattista Ciliberti i Piero Rotolo.

Podeu consultar tota la programació del festival aquí.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.