Aquest vespre comencen les Nits de Jazz a Platja d’Aro amb una desena de concerts amb artistes i formacions de primer nivell

El Cavall Bernat tornarà a ser l’escenari principal de les actuacions entre juliol i agost

Pablo Martín 4tet enceta aquest vespre, a les 20.30 h, la 21a edició de les Nits de Jazz a Platja d’Aro amb una proposta titulada “Nascuts al Taller de Músics de Barcelona”. El primer concert es fa en els jardins de la Masia Bas de Platja d’Aro.

Tots els divendres de juliol i agost, sempre a partir de les 23 h, els concerts es faran a la Platja Gran, a l’escenari que s’instal·la davant del Cavall Bernat. Un any més, l’Ajuntament col·locarà 1.500 cadires gratuïtes a disposició dels milers d’espectadors que, divendres rere divendres, omplen tota la platea de la platja i l’entorn.

L’accés a tots els concerts és gratuït i el programa d’enguany inclou les actuacions de Myriam Swanson & Magnolia, Ivó Oller, Dream Big Funk Band amb Yuanma & Alba Pérez, The Gramophone Allstars Big Band, Janine Johnson Ensemble, Albert Sanz Trio, Gunhild Carling & Shakin’ All, La Màgia De La Veu & Jazz Ensemble presentat per Joan Chamorro i Big Band Jazz Maresme & Txell Sust. (foto de portada de Lluís Català).

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.