20 partits del Torneig Internacional de Futbol Base, MICFootball 2018, se celebren en el camp de futbol de Castell d’Aro

Els primers partits han començat aquest matí

El matx, Vic Riuprimer Refo contra el Rush Soccer ha inaugurat, a les nou, la divuitena edició del MICFootball en el camp de futbol de Castell d’Aro, una de les seus habituals del torneig.

Fins dissabte, el camp castellarenc acollirà una vintena de partits de la categoria C1. Els equips que s’enfrontaran a Castell d’Aro són el FC Porto, Academia Wilmer Lopez, EF Sant Feliu, Club Atlético de Madrid, Besiktas JK, Pacnw, UE Sants, EF Tramuntana, CE Sabadell FC, Trendsetter Hawks FC, Racing Sarrià CF, Corazon Chiba, Juventus Academy Miami, FUE Olot, Enksport, US Club Soccer Id2 National Team, Vic Riuprimer Refo i Rush Soccer.

DF3CC723-1555-4CD8-ACAF-2287706D417C

El dia que se celebraran més partits serà aquest dijous i diumenge es jugaran les finals amb els equips que hagin aconseguit superar totes les eliminatòries. Podeu consultar el calendari de partits aquí.

El MIC arriba a la majoria d’edat amb una salut de ferro. Des d’aquest dimecres i fins diumenge, es desenvoluparà a quaranta-sis terrenys de joc de les comarques gironines, es disputaran més de nou-cents partits, hi participen tres-cents setanta-dos equips i més de set mil joves futbolistes de quaranta-dues nacionalitats que estan dividits en set categories masculines i dues de femenines. S’espera l’assistència de més de dos-cents vint mil espectadors.

D71DE128-9967-4270-B759-25A01EADF198

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.