La Policia Local de Castell-Platja d’Aro és la primera del Baix Empordà que aconsegueix el Distintiu de Qualitat Turística en Destinació

El municipi ha rebut set distintius més en altres àmbits

Castell-Platja d’Aro ha aconseguit vuit distintius a la convocatòria 2018 del Distintiu de Qualitat Turística en Destinació (SICTED).

La principal novetat d’aquesta edició dels guardons, ha estat la incorporació d’una categoria dedicada a la Seguretat Ciutadana que ha estrenat la Policia Local del municipi. És el primer cos policial de la comarca que se certifica amb el segell de qualitat.

La resta de certificacions del municipi, que ja estan en vigor d’altres anys, corresponen a l’Oficina de Turisme; les platges Cala Conca, Cala Rovira i Platja Gran; els establiments hotelers S’Agaró Hotel i l’Hostal de La Gavina; i el Càmping Valldaro.

secundario_compromiso_ct_opt

Els distintius SICTED els atorga el Consell Comarcal del Baix Empordà a les oficines de turisme, platges, restaurants, bars, guies, museus i centres d’interès, empreses d’allotjament i de turisme actiu que han superat les auditories corresponents a l’any anterior i compleixen amb els paràmetres de qualitat que fixa la certificació.

Al Baix Empordà han aconseguit o renovat el distintiu 62 empreses i entitats. El Consell Comarcal del Baix Empordà va implantar el distintiu SIDTEC l’any 2004 amb l’objectiu de promocionar la comarca com una destinació turística de qualitat. Aquest pla de qualitat es basa en el Sistema Integral de Calidad Turística Española en Destino (SICTED), promogut per la Secretaría de Estado de Turismo i la Federación Española de Municipios y Provincias. Actualment, el SICTED està estès a 189 destinacions nacionals amb més de 8.300 empreses adherides i/o distingides.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.