Aquesta composició de Cristian Galán de l’Escola Els Estanys de Platja d’Aro aconsegueix un dels premis del concurs digital infantil 2017 d’Aqualia

El seu treball va ser seleccionat d’entre 8.500 propostes d’arreu d’Europa

Aquest dilluns, el regidor d’Ensenyament de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro, Miquel Chamorro i el responsable de Girona Nord d’Aqualia, Jordi Johé, han visitat l’Escola Els Estanys de Platja d’Aro per lliurar a en Cristian Galán García, una tauleta tàctil Samsung Galaxy per haver guanyat un dels 10 premis individuals  del concurs digital infantil ‘Missió depuració’ que va organitzar l’empresa Aqualia durant l’any passat.

El concurs estava obert als alumnes de 3r i 4t de primària dels municipis on Aqualia gestiona el cicle integral de l’aigua. En Cristian, que aquest curs fa cinquè, va presentar el seu treball quan encara feia quart.

IMG_5960_opt
L’acte de lliurament aquest dilluns a l’Escola Els Estanys

La seva proposta va sortir escollida d’entre 8.500 propostes de l’estat espanyol, Portugal, Itàlia i la República Txeca.

Des de fa quinze anys, Aqualia organitza un concurs digital infantil anual per conscienciar als més joves de la importància del cicle integral de l’aigua. Any rere any, escull una temàtica diferent i, a la darrera edició del certamen, va proposar en els participants un viatge planetari cap al món de la depuració de l’aigua. En el web del concurs també disposen d’un ampli ventall de continguts gràfics i audiovisuals per elaborar el treball.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.