Castell-Platja d’Aro demà commemora el Dia Universal de la Infància amb una festa en el Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro

Les activitats seran gratuïtes i estaran dirigides a infants i nens i nenes de fins a 12 anys i les seves famílies

La celebració del Dia Universal de la Infància començarà a dos quarts de cinc de la tarda i s’allargarà fins a les vuit del vespre.

La programació inclou activitats lúdiques, festives, educatives i solidàries com una xocolatada, tallers, un espectacle d’animació, exposicions, una gimcana familiar, jocs, zona de ball, racó de psicomotricitat i un punt solidari de recollida de roba i aliments.

La celebració l’organitzen conjuntament la regidoria municipal d’Infància i Joventut amb la col.laboració de diverses entitats de la població i convidades com Viu Autisme, el Banc d’Aliments, Protecció Civil, La Casa Lila, el Club Twirling Platja d’Aro, Espais Familiars Municipals i les ONG Global Humanitària i Dagua.

unnamed (1)_opt

Un cap de setmana carregat d’activitats

El Dia Universal de la Infància forma part d’una atapeïda agenda amb la celebració de la 2a Jornada Comarcal de Cros a la zona de Riuet demà al matí; la Fira de Tardor a l’eix comercial de S’Agaró, dissabte i diumenge, al matí i a la tarda, amb tallers i activitats familiars; o la setena edició del Trial Clàssic Costa Brava, Gran Prix internacional de motos històriques, que s’allargarà tot el cap de setmana i també visitarà les poblacions. Podeu consultar el calendari d’activitats aquí.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.