L’Associació d’Empresaris de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró guardona Julian Guisado, Apartaments Gotten, Josep Bamala i Manel Canadell durant la 7a edició dels ‘Premis de Tardor’

El sopar i lliurament de les distincions va tindre lloc divendres al vespre amb una àmplia representació del món empresarial, social i polític

Per setè any consecutiu, l’Associació d’Empresaris del municipi ha reconegut la trajectòria de diferents empreses i persones per la seva contribució empresarial i social a la població.

ADEM17_rpa-2_opt

L’empresariat local va guardonar a Julian Guisado amb el ‘Moniato’, un premi que reconeix la capacitat d’un empresari o negoci per promocionar i difondre la població. Els Apartaments Gotten van rebre la ‘Castanya’ per la seva contribució del desenvolupament del turisme en el territori. Josep Bamala ha estat distingit amb el ‘Panellet’ per la seva involucració en el camp social. Finalment, i per primera vegada, s’ha atorgat un premi a l’empresari/a emprenedor/a que, enguany, ha estat per Manel Canadell de la Botiga Cantamañanas.

A les anteriors edicions dels premis han estat distingits Joaquím ​Muntanyola, Andrés Zimmerman, Dominico Giufre, Stanley Boanna, Vicente Carmenati, Jordi Comas i Carme Hospital, Hotel La Terrassa, Magatzems Vall, Banc d’aliments​, Ho​stal la Gavina /Família Ensesa, Família Marisch–Cotxo, Casino Avenir Fanalenc​, Apartaments Kosidlo​, Restaurant La Tisana i Maria Badia de l’Oncolliga. 

Fotografies de Carles Torrent / PHO2RENT.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.