Comencen les taules de treball sectorials per analitzar i definir quines millores s’han d’impulsar en els pròxims anys a cadascuna de les galeries comercials de Platja d’Aro per modernitzar-les, dinamitzar-les i integrar-les en una sola illa comercial

Fa quinze dies es va fer una presentació global del projecte i de les primeres línies de treball

Aquest matí se celebra a la Sala d’Actes de l’Ajuntament la primera taula de treball amb els comerciants, propietaris i explotadors dels locals de cada galeria. Avui és el torn de les Galeries Neptuno, el 17 d’octubre de les Galeries Sant Lluis i el 13 d’octubre de les Galeries Albatros. A la trobada d’avui hi assisteixen més d’una vintena de persones, convocades per Aro Impulsa.

FullSizeRender_3_opt
La reunió d’aquest matí a l’Ajuntament amb regidors, tècnics, comerciants, propietaris i explotadors

A diferència de la trobada del 27 de setembre on es va parlar de la voluntat d’integrar els eixos comercials actuals en una sola illa comercial, convertir l’Avinguda Doctor Fleming en la porta d’entrada a la nova illa i passi a ser una zona 100% de vianants, avui s’analitzen aspectes concrets de cada galeria com la normativa d’ocupació, la imatge dels locals o la gestió i la imatge dels carrers i altres espais comuns. Les propostes i suggeriments que facin els assistents permetran al consistori seguir definint el programa d’actuacions.

FullSizeRender_1_opt
Una imatge de les galeries

Un enfortiment de tota l’oferta comercial que es desplegarà en 4 anys

L’objectiu del consistori platjarenc és presentar entre els mesos de novembre i desembre el ‘Pacte pel Comerç de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró 2018-2022’ i que els programes de millora es despleguin durant el pròxim quadrienni.

El pacte es divideix en 3 àmbits: millora de l’oferta comercial i l’amabilització i l’ordenació de l’espai comercial urbà de Platja d’Aro per a la millora de l’experiència de passeig i compra; promoció i enfortiment d’un model associatiu comercial que treballi compromès amb línies de cooperació i consens amb els diversos agents econòmics del municipi; identificació, promoció i dinamisme del comerç de Platja d’Aro, a la vegada que l’impuls i l’atractivitat del teixit comercial.

FullSizeRender_4_opt
L’Avinguda Doctor Fleming s’ha de convertir en la porta d’entrada a la nova illa comercial

La fase de diagnosi ha permès conèixer l’opinió de comerciants, propietaris i clients

Entre els mesos d’agost i desembre de l’any passat, el consistori va fer més de 400 enquestes. La imatge de les galeries, el manteniment dels locals i zones comunes, la seva promoció i dinamització o la regulació dels espais exteriors van ser algunes de les preocupacions que van expressar els comerciants, propietaris i explotadors.

Els clients van opinar que les botigues són poc modernes, la imatge està excessivament orientada al turisme, en hores punta és difícil circular-hi, els accessos estan poc adaptats a les persones amb mobilitat reduïda, manca senyalització i panells informatius sobre l’oferta existent o que la neteja s’ha de millorar.

Podeu consultar tots els detalls del projecte aquí.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

One Reply to “Comencen les taules de treball sectorials per analitzar i definir quines millores s’han d’impulsar en els pròxims anys a cadascuna de les galeries comercials de Platja d’Aro per modernitzar-les, dinamitzar-les i integrar-les en una sola illa comercial”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.