Una desena d’establiments del municipi ja s’han sumat a la iniciativa
Entre els mesos de juliol i agost s’han distribuït més de 12.500 estovalles al Baix Empordà. Aquest divendres, un equip del Consell Comarcal s’ha desplaçat fins a Platja d’Aro per reforçar la distribució de les estovalles entre els establiments de restauració del municipi. L’objectiu de l’administració comarcal i l’Agència Catalana de Residus, impulsores de la campanya contra el malbaratament alimentari, és distribuir 20.000 estovalles, abans d’acabar l’estiu, entre establiments de la comarca.
A les estovalles els clients i el públic en general poden trobar receptes, dades sobre el malbaratament alimentari o recomanacions per organitzar millor la nevera i evitar el llançament d’aliments caducats. A més, proposen als clients que s’emportin a casa el menjar que no s’hagin acabat durant els àpats als establiments adherits.
Aviat també es faran tallers per fer una bona gestió dels aliments i reduir el malbaratament a l’àmbit particular i empresarial.