Platja d’Aro i Sant Feliu de Guíxols presenten el cartell de les seves Festes Majors que celebraran a l’agost

Aquest migdia s’ha presentat el cartell de Platja d’Aro i dimarts es va presentar a Sant Feliu

La Festa Major de Platja d’Aro se celebrarà de l’11 al 15 d’agost, però comença a escalfar motors des d’aquest migdia amb la presentació del cartell que promocionarà la festa. Es tracta de l’obra “Medusa” de Camèlia Salvador de l’Armentera que és alumna de l’Escola Superior d’Art i Disseny d’Olot. La jove dissenyadora s’ha endut un premi de 500 euros per la seva aquarel.la i ha estat seleccionada d’entre quaranta propostes que s’havien presentat al concurs que convoca, des de fa cinc anys,  l’Ajuntament amb la col.laboració de l’Escola Superior d’Art i Disseny de la Garrotxa, un centre formatiu de referència en el món de les arts a la demarcació de Girona.

Durant la presentació del cartell també han avançat que el programa de la Festa Major inclourà una trentena de propostes per a tota la família.

DSC_8674_opt

El Peix Blau ganxó s’en va de Festa Major!

Dimarts també es va presentar el cartell de la Festa Major de Sant Feliu que ha fet el dissenyador i professor de l’IES Sant Feliu de Guíxols, Juanjo Valeros. La ciutat celebra aquests dies el 25è aniversari de la campanya gastronòmica del Peix Blau Ganxó i Valeros l’ha convertit en el protagonista del cartell, on també apareixen altres elements característics del municipi.

L’obra guanyadora ha estat escollida d’entre disset cartells que s’havien presentat al tercer concurs públic convocat per l’Ajuntament guixolenc per il.lustrar una de les festes més importants de la ciutat. Juanjo Valeros també ha guanyat el primer Concurs de Pintura Ràpida de Sant Feliu que es va celebrar a mitjans maig.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.