La Policia Local de Castell-Platja d’Aro ha fet servir la mediació en més d’un miler de conflictes en els darrers 7 anys

El cos policial platjarenc conjuntament amb la Policia Local de Santa Cristina d’Aro aquest matí celebren una jornada formativa amb la presència d’altres Policies Locals de les comarques gironines i Mossos d’Esquadra

La Unitat de Proximitat i Mediació de la Policia Local de Castell-Platja d’Aro, en els darrers 7 anys, ha intervingut en 1.134 conflictes aplicant l’estratègia del diàleg i la mediació per a trobar una solució al problema. El regidor de Seguretat Ciutadana, Miquel Àngel Chamorro, ha destacat que s’han fet 102 mediacions en casos de violència domèstica i genèrica, 173 entre persones grans, menors i altres proteccions o 40 mediacions formals. L’objectiu de la unitat és oferir un servei de qualitat de seguretat pública, orientat i dirigit a la satisfacció dels ciutadans que doni una resposta ràpida i senzilla als conflictes i promogui la convivència al municipi.

Durant aquest matí, el cos policial celebra una jornada-taller titulada ‘Set anys de resolució de conflictes… parlant’ amb 3 ponències diferents. El Sergent, Joaquín Pazo, de l’àrea dels Serveis Policials de Proximitat ha exposat el mètode de treball, els resultats i els objectius del Servei de Proximitat i Unitat de Mediació de la Policia Local de Castell-Platja d’Aro. Inés Jou, Agent de la Policia Local de Santa Cristina d’Aro parlarà del procés de mediació, la importància del diàleg per aconseguir una solució pacífica entre les parts implicades i plantejarà diferents vies de treball per afrontar una situació de conflicte. Finalment, Antoni Miñarro i Francesc González, Agents de la Unitat de Mediació de la Policia Local de Castell-Platja d’Aro, tancaran la jornada-taller amb l’exposició de casos i situació reals que s’escenificaran amb la col.laboració de la quarantena de persones que assisteixen a les sessions. Entre els assistents hi ha representants de les Policies Locals de Sant Feliu de Guíxols, Palamós, Olot, Hostalric, Cadaqués i Mossos d’Esquadra.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.