El premi de Nadal de Platja d’Aro cau a Palamós

Saira Noham de Palamós, amb el número 18.249, ha estat la guanyadora del cotxe, Toyota Aigo, i milers d’euros en regals cedits pels comerços i empreses de serveis de Castell-Platja d’Aro i s’Agaró, dins la campanya de Nadal ‘Cada dia és Nadal a Platja d’Aro‘ promoguda per l’ajuntament i les associacions empresarials del municipi amb la col·laboració del Grup Andreu. El centenar de comerços i empreses que s’han adherit a la iniciativa havien repartit entre els seus clients, per una compra mínima de 20 euros, més de 20.000 butlletes que optaven al regal estrella d’aquestes Festes.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.