Detenen un home a Sant Feliu de Guíxols per tres robatoris amb força en cases d’un mateix carrer

El lladre, que ja ha ingressat a presó, va forçar portes i finestres i va causar nombrosos danys

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la Comissaria de Sant Feliu de Guíxols van detenir diumenge passat un home, de 31 anys, veí de la població, com a presumpte autor de tres delictes de robatori amb força a interior de domicili.

A finals del mes de novembre els mossos d’aquesta comissaria van saber que s’havien produït un nombre inusual de robatoris a domicilis a la zona centre i la part baixa de la població de Sant Feliu de Guíxols. Concretament, van rebre les denúncies de tres propietaris d’habitatges situats tots al carrer Goleta del municipi de Sant Feliu de Guíxols, ja que els havien entrat a robar.

El 25 de novembre van entrar en dos domicilis, on per accedir-hi el lladre va forçar la persiana i la porta corredissa, així com la porta d’una balconera. De l’interior va sostreure eines i tres ordinadors. També va provocar diversos danys.

El tercer cas es va denunciar el 30 de novembre. El lladre va forçar una persiana, serrant les reixes amb una radial i una finestra. De dins van sostreure un televisor, aparells de música i roba.

Els investigadors van concloure que els tres robatoris havien estat comesos per la mateixa persona i que fins i tot havia fet vida uns dies dins d’uns dels domicilis violentats. Després de diverses indagacions, van detenir el presumpte lladre el passat diumenge a la població de Sant Feliu de Guíxols.

El detingut, amb diversos antecedents, va passar a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Sant Feliu de Guíxols el 5 de desembre, qui en va decretar el seu ingrés a presó.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.