Restaurants de Platja d’Aro participen en la campanya ‘Sopars Maridats’

Aquest migdia s’ha presentat la 9a edició de la campanya que organitzen La Cuina de l’Empordanet i la DO Empordà

A partir de l’1 d’octubre i fins al 3 de desembre, cada divendres, els restaurants del col·lectiu La Cuina de l’Empordanet oferiran sopars maridats amb vins dels cellers de la DO Empordà.

En total se serviran 19 àpats, i el preu per persona oscil·larà entre els 45 i 75 euros. Tots els menús comptaran amb productes de la marca de garantia Productes de l’Empordà.

La novena edició s’aturarà a Platja d’Aro els dies 15 i 22 d’octubre i el 5 de novembre. Els restaurants participants del municipi són l’Aradi (15 d’octubre), SA Cova (22 d’octubre) i Aurum (5 de novembre). A la Vall d’Aro també hi participa el restaurant Godard (19 de novembre) situat a primera línia de mar a la Platja de Sant Pol.

La presentació de la campanya ha tingut lloc a Girona amb la presència de representants del col·lectiu gastronòmic La Cuina de l’Empordanet i de la DO Empordà.

Cada àpat unirà un restaurant i un celler, que treballaran conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que formen el menú.

A més, aquest any, hi ha la condició que els restauradors utilitzin en els seus menús algun dels productes de la marga de garantia ‘Productes de l’Empordà’. Els preus dels sopars oscil·laran entre els 45 i els 75 euros (IVA inclòs). Les reserves es poden fer contactant directament amb cada restaurant.

Origen dels ‘Sopars Maridats’ 

Aquesta campanya va néixer amb l’objectiu d’oferir una proposta gastronòmica integral, empordanesa i d’alta qualitat, que enfortís les relacions entre els cellers i els restaurants, i dinamitzés el sector en una època de l’any amb menys moviment turístic a la zona.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.